webshop 50

Slide background

Maarten Kocken, uw barbecuespecialist

Slide background

Beef Best, heerlijk mals rundvlees

Slide background

Pork Best, varkensvlees met smaak

Slide background

Kant-en-klare gourmetschotels

Slide background

Ook voor catering en buffetten voor thuis

Offerte aanvragen

Heeft u binnenkort een feest, bruiloft of verjaardag met meer dan 20 personen? U kunt dan ook een op maat gemaakte offerte aanvragen, uiteraard geheel vrijblijvend. Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag, bel gerust.

Klik hier en lees onze gegevensbeheer, privacyverklaring a.u.b.

Indien u een bestelling plaatst en/of dienst afneemt bij Keurslager Maarten Kocken, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Keurslager Maarten Kocken.

Keurslager Maarten Kocken houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.

Keurslager Maarten Kocken vraagt uw toestemming die nodig is voor de verwerking van persoonsgegevens. Verwerking van uw persoonsgegevens is beperkt tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. U heeft het recht op inzage, rectificatie of wissen van uw persoonsgegevens.

Keurslager Maarten Kocken respecteert de privacy van de gebruiker van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens. Gegevens die Keurslager Maarten Kocken zelf heeft gegenereerd die verband houden met de boekhoudplicht/financiële administratie worden volgens de wettelijke termijn bewaard, dit zijn uw; naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en Emailadres.

Offerte aanvraag vanaf 20 personen

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Wij zijn wettelijk verplicht om deze privacyverklaring aan u te tonen

Herkomst van ons vlees

Iedere Keurslager is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. Wij kiezen voor kwaliteit en bij voorkeur voor vlees uit de regio. Zo is ons rundvlees van BEEF BEST, ons varkensvlees van PORK BEST. Het vlees is traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze.

Rund

Kalfs

Varkens

Lams

Kip

Keurslager

Maarten Kocken

Zandstraat 56

6658CW Beneden-Leeuwen

Openingstijden

maandag
29-11
08:00 - 18:00
dinsdag
30-11
08:00 - 18:00
woensdag
01-12
08:00 - 18:00
donderdag
02-12
08:00 - 18:00
vrijdag
03-12
08:00 - 20:00
zaterdag
04-12
08:00 - 16:00
zondag
05-12
Gesloten

Maarten Kocken