webshop 50

Slide background

Het lekkerste varkensvlees van de Hollandse boer

Slide background

Pietran ras, gekruist met het Landras

Slide background

Vandaar die lekkere smaak…

Pork best

Het PorkBest vlees is afkomstig van uit Brabantse stallen. De varkens zijn van het Duitse Pietran ras, gekruist met het Landras. Bij de Brabantse boeren hebben ze het goed. Deze varkenshouders – familiebedrijven met liefde voor het vak – voldoen namelijk aan Milieukeur. In hun bedrijfsvoering staat duurzaamheid centraal!

Veel vrijheid in de stal

De dieren hebben veel vrijheid in de stal. Ze beschikken over voldoende daglicht, hebben veel bewegingsvrijheid en vermaken zich met speeltjes. Belangrijk voor de vleeskwaliteit is het voer dat de varkens krijgen. Ze eten geen brijvoeding, maar droogvoer: een mix van verschillende graansoorten. Over stress hebben deze varkens ook niet te klagen. Ze blijven van big tot slachthuis in dezelfde groep. De locaties van de varkenshouders zijn bovendien zo gekozen, dat de afstand naar het slachthuis nooit langer dan tien kilometer is. Zo blijft het vlees van het PorkBest varkens smaakvol van boer tot bord.

Hollands vlees

Het Pork Best varkensvlees is vlees van varkens van Hollandse boeren. Daar scharrelen ze vrolijk door het hok. Varkens van het Pietran ras, gekruist met het Landras. Deze varkens hebben het echt in zich: als ze het naar hun zin hebben en op de juiste wijze worden gevoerd, laten ze een gezonde vleesgroei zien. En dat gebeurt ook; want bij de boer hebben ze het goed. Het zijn familiebedrijven met liefde voor het vak.

Lekker vlees

Het Pork Best vlees heeft maar weinig overtollig vocht. Daardoor schroeit het karbonaadje snel dicht en blijft de binnenkant sappig. Die kwaliteit ontstaat niet bij de slager, maar op de boerderij. Zo zorgen korte transportafstanden met zo min mogelijk stress voor een smakelijk stukje vlees.

Herkomst van ons vlees

Iedere Keurslager is verantwoordelijk voor zijn eigen inkoop. Wij kiezen voor kwaliteit en bij voorkeur voor vlees uit de regio. Zo is ons rundvlees van BEEF BEST, ons varkensvlees van PORK BEST. Het vlees is traceerbaar van boer tot bord en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke wijze.

Rund

Kalfs

Varkens

Lams

Kip

Keurslager

Maarten Kocken

Zandstraat 56

6658CW Beneden-Leeuwen

Openingstijden

maandag
29-11
08:00 - 18:00
dinsdag
30-11
08:00 - 18:00
woensdag
01-12
08:00 - 18:00
donderdag
02-12
08:00 - 18:00
vrijdag
03-12
08:00 - 20:00
zaterdag
04-12
08:00 - 16:00
zondag
05-12
Gesloten

Maarten Kocken