webshop 50

Slide background

Maarten Kocken, uw barbecuespecialist

Slide background

Beef Best, heerlijk mals rundvlees

Slide background

Pork Best, varkensvlees met smaak

Slide background

Kant-en-klare gourmetschotels

Slide background

Ook voor catering en buffetten voor thuis

Welkom bij Keurslager Maarten Kocken, Beneden-Leeuwen

Dat ambacht, kwaliteit en vakmanschap samengaan willen wij u graag laten zien op deze webshop. Met slechts een paar klikken kunt u bestellen en zelfs online betalen. Wij wensen u een smakelijk bezoek!

Barbecue Beneden-Leeuwen, Maarten Kocken

Van huisgemaakte barbecueworsten uit eigen worstmakerij tot en met rib-eye en heerlijk barbecue biefstukspiesen. Het assortiment bevat een breed scala aan vleessoorten voor de barbecue. Zo kunt u voor iedere gelegenheid uw gasten steeds voorzien van een unieke samenstelling aan barbecuevlees.

Wij hebben samengestelde barbecuepakketten voor kinderen tot de Meatlovers onder ons. Maar ook als u liever zelf uw barbecue samenstelt kunt u kiezen uit onze vele barbecue producten. Tevens hebben wij barbecues ter beschikking in Beneden-Leeuwen waar u in overleg gebruik van kunt maken.

Barbecue in Beneden-Leeuwen

Maarten Kocken kan uw gehele barbecue in Beneden-Leeuwen verzorgen. Al ons vlees komt uit onze eigen winkel. Van barbecueworsten uit eigen worstmakerij, tot de mooiste zalmfilet en scampispiesen. Alles is dagvers!

Barbecue Beneden-Leeuwen
Barbecue Beneden-Leeuwen

Barbecue in Beneden-Leeuwen voor grote groepen

Een barbecue voor een grote groep kan flink wat tijd in beslag nemen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van tafels, borden, bestek, bereiden van vlees en vis en natuurlijk de afwas. Gelukkig is dit niet meer nodig. Met onze barbecue service wordt samen eten een feest. Je kunt alles direct op de barbecue leggen en dat betekent: meer tijd voor je vrienden, familie of collega's. Ook kunnen wij een barbecue kok voor u regelen. Zo wordt barbecueën in Beneden-Leeuwen een feest!

Vele soorten vlees en vis op uw barbecue in Beneden-Leeuwen

Het assortiment bevat een breed scala aan soorten vlees en zelfs vis. Zo kunt u voor iedere gelegenheid uw gasten steeds voorzien van een unieke samenstelling aan barbecue vlees en barbecue vis in Beneden-Leeuwen.

Barbecue Beneden-Leeuwen
Barbecue Beneden-Leeuwen

Barbecue in Beneden-Leeuwen, ook voor kinderen

Wij hebben vooraf samengestelde barbecuepakketten voor kinderen, maar ook voor de echte vlees- en visliefhebbers onder ons is er meer dan genoeg keus. Maar ook als u liever zelf uw barbecue samenstelt kunt u kiezen uit onze barbecue producten. Omdat wij zelf ons vlees en vis verwerken is alles mogelijk.

Barbecue catering bestellen in Beneden-Leeuwen

Als u een heerlijk en complete barbecue wilt geven in Beneden-Leeuwen, dan heeft u gevonden wat u zoekt. Maarten Kocken kan uw complete barbecue catering in Beneden-Leeuwen verzorgen. Zelfs een warmhoudpan voor de satésaus is mogelijk. Bijna alles is mogelijk! U hoeft zelf alleen nog te zorgen voor uw gasten!

Barbecue Beneden-Leeuwen

Keurslager

Maarten Kocken

Zandstraat 56

6658CW Beneden-Leeuwen

Openingstijden

maandag
29-11
08:00 - 18:00
dinsdag
30-11
08:00 - 18:00
woensdag
01-12
08:00 - 18:00
donderdag
02-12
08:00 - 18:00
vrijdag
03-12
08:00 - 20:00
zaterdag
04-12
08:00 - 16:00
zondag
05-12
Gesloten

Maarten Kocken